miércoles, 8 de agosto de 2012

A la Granja de porcs Perafita moren quinze porcs.

-A Barcelona-

Moren 15 porcs en un incendi a una Granja de Perafita

Una quinzena de porcs han mort la matinada d'aquest dimecres,dia 8 d'agost 2012 a una granja Camp de la Creu de Perafita (Barcelona), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

En un primer moment s'havia informat que havien mort una vintena d'animals, tot i que en un recompte posterior s'ha determinat que la xifra de morts és d'una quinzena.

El foc s'ha produït cap a les 2.00 hores de la matinada i ha calcinat dos tractors que havia en un Garatge, a més que el fum ha afectat la nau on havia un centenar de porcs, que els bombers han pogut evacuar.

Tot i això, una quinzena de porcs han mort a l'inhalar el fum de l'incendi i també al patir cremades, malgrat que els bombers han tractat de desallotjar-los ràpidament.

En la Granja han treballat cinc dotacions dels Bombers, que han donat per apagat l'incendi a les 2.54 hores, després de ventilar la nau, i s'ha activat una Ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de manera preventiva, tot i que no ha actuat perquè no hi ha hagut persones ferides

No hay comentarios: