viernes, 7 de septiembre de 2012

"Monstruos S.A" ' torna als cinemes el 2013

-Aventura Còmica-


"Monstruos S.A.", una de les pel·lícules més populars de Disney-Pixar, torna a la gran pantalla per fer les delícies d'una nova generació d'espectadors i fans, i aquesta vegada en 3D.

La seva estrena als Estats Units està prevista per al desembre d'aquest any, i la seva arribada a Espanya per al febrer de 2013.

"'Monstruos S.A.", l'aventura còmica animada guanyadora d'un Oscar de la Academia es desenvolupa a Monstropolis, una pròspera ciutat on conviven monstres de tota mena i mida.

En la seva versió original compta amb les veus de John Goodman, Billy Crystal i Mary Gibbs, entre moltes d'altres.Dirigida per Peter Docter, guanyador d'un Oscar ('Up') i produïda per Donar-la K. Anderson, nominada a l'Oscar ('Toy Story 3'), 'Monstruos S.A.' torna als cines més de deu anys després de la seva estrena (el 2 de novembre de 2001), amb l 'al·licient de la tecnologia 3D.

I a més, el 21 de juny de 2013, Disney-Pixar revelarà 'Monsters University', que narra com Mike i Sulley es van conèixer a la universitat, com van superar les seves diferències i com van acabar fent-se amics inseparables.

No hay comentarios: