lunes, 29 de octubre de 2012

Obama:No es pot permetre que Espanya s'enfonsi...!

-Crisi espanyola-

Obama: No es pot permetre que Espanya s'enfonsi

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha assegurat que no es pot deixar que Espanya "s'enfonsi" i ha assenyalat que està treballant perquè tots els països, inclòs Alemanya, donin suport als esforços que està fent Espanya per reformar la seva economia.

"Espanya és el país més gran, no podem permetre que Espanya s'ensorri", ha destacat Obama en una entrevista concedida a 'W Ràdio', en què també ha dit que els problemes de Grècia són "òbviament més grans", però és un país "més petit", i en els problemes d'Itàlia per finançar -se, de la mateixa manera que Espanya.

El candidat a la reelecció ha negat que es refereixi només a Espanya quan parla de la crisi de l'eurozona i ha recalcat que el Govern estatunidenc està "treballant molt dur" per assegurar-se que tota la Unió Europa reconegui que han de treballar junts per resoldre aquest problema.

En aquest sentit, ha destacat que està promovent la idea que els països de la regió s'uneixin per assegurar que Espanya, que està compromesa amb les reformes, tindrà el suport d'altres països, com Alemanya, ja que a llarg termini això és beneficiós per a tota la Unió.

Alhora, ha subratllat que això també suposarà una gran diferència per als Estats Units, ja que Europa és el seu més soci comercial. "Mentre millor estiguin ells, millor estarem nosaltres", ha afegit Obama.



No hay comentarios: