jueves, 1 de noviembre de 2012

Desarticulada una xarxa que venia nadons per 13.500 €

-Al Caucas Nord-


Les forces de seguretat russes han desarticulat al Caucas Nord una xarxa delictiva especialitzada en el tràfic de nadons, ha informat aquest dijous el Comitè d'Investigació de Rússia, que xifra en 550.000 rubles (uns 13.500 euros al canvi actual) el preu al qual intentaven vendre els menors.

La policia ha detingut una dona de 62 anys a la capital de Txetxènia quan intentava vendre un nadó de sexe masculí a un agent que es feia passar per un comprador potencial.

Segons un comunicat del Comitè, aquesta jubilada també va lliurar aquest any una nena de 18 mesos a un altre policia infiltrat.

Les autoritats han detingut una dona de mitjana edat a la república del Daguestan per la seva presumpta relació amb la trama, mentre intenten trobar d'"altres possibles participants", ha explicat l'agència governamental.

Els mitjans locals asseguren que fins a 12 persones estan implicades a la xarxa. Vàries d'elles treballaven en un hospital del Daguestan, d'on sortirien els nens que després intenten vendre tant a ciutadans russos com a estrangers.

No hay comentarios: