miércoles, 28 de noviembre de 2012

L'Ajust de Plantilla de Banc València a CaixaBank

-Pactades pactades amb els Sindicats-
Hom ha demanat aquest dimecres que l'ajust de plantilla després de l'adjudicació de Banc de València a CaixaBank es faci tenint en compte al personal de les dues entitats en conjunt i mitjançant mesures no traumàtiques i pactades amb els representants sindicals.
 
En un comunicat, el sindicat ha mostrat la seva preocupació per la reestructuració de personal amb la integració de Banc de València a CaixaBank, però l'ha vist "viable" si es consideren les plantilles de manera conjunta.

Alhora, ha proposat "prejubilacions i altres mesures voluntàries" per adequar la plantilla, tenint també en compte l'efecte en els clients.

El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) ha anunciat aquest dimarts que adjudicarà Banc de València a CaixaBank per un euro, després d'un desemborsament per part de l'organisme dependent del Banc d'Espanya de 4.500 milions d'euros en un augment de capital, i després d'altres mesures com la transferència d'actius immobiliaris al 'banc dolent' (Sareb).

S'estima que CaixaBank passarà a tenir una participació pròxima al 99% de Banc de València i, en qualsevol cas, no inferior al 90%, i sumarà un total d'uns 365.000 milions d'actius i 6.987 oficines, dades que inclouen també Banca Cívica.

La direcció de Banc de València i els sindicats van arribar el 12 de novembre un acord sobre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per l'entitat, que afectarà 360 treballadors, dels quals 228 seran prejubilacions i la resta extincions de contracte, però la integració en CaixaBank planteja ara una nova anàlisi de plantilles per la fusió.

No hay comentarios: