jueves, 22 de noviembre de 2012

SEMÀFORS 25 Novembre a Catalunya


*Semàfor verd, per a tots els grups independentistes catalans que organitzaren plegats l'Aplec del Puig el darrer diumenge d'octubre. Aquesta unitat d'acció al País Valencià ha estat exemplar i encoratjadora. És el que cal. No tot està perdut a València!.

*Semàfor groc, per a l'actitud que està tenint la direcció i alguns militants de SI envers altres forces independentistes.L'enemic és Espan
ya, no hi ha espai per a altres pugnes.

*Semàfor roig, per a la Federació de Patinatge Espanyola (FPE). L'any 2004 va provocar, conjuntament amb el Govern Socialista, l'escàndol de Fresno, en què s'impedí la participació internacional de Catalunya.
Ara les seves pressions han suposat la readmissió del Liceu d'A Coruna a les Competicions Europees malgrat que no s'havia presentat a la Supercopa i havia estat sancionat per un any.
*Semàfor verd; per al Consell d'Aran que ha aprovat una moció pel dret a decidir d'Aran quan Catalunya s'independitzi. Totalment d'acord, ja que aquesta comarca occitana té la seva personalitat. Fins i tot tenen dret a romandre a Espanya, encara que els castellanitzadors farien l'habitual tracte genocida envers la llengua aranesa;
*Semàfor groc, per a la secció regional del psoe. No sé si és possible tenir una direcció pitjor, no sé si és possible aguantar més políticament, no sé si és possible que els suposadament teus t'humilien més. Si hi ha una quimera en política, aquesta és el federalisme. Que Espanya t'accepti de tu a tu és infinitament molt més utòpic que la independència.
*Semàfor roig, per a Maó, que com el de la resta de les illes Balears i Pitiüses vol passar a la història com a genocida de la llengua catalana. La Camacho deu estar ben cofoia d'aquests comportament. El fet que gràcies als pactes amb CiU aquesta gent tinguin tant de poder polític als municipis catalans és un autèntic despropòsit.

*Semàfor verd, per a tots els independentistes, independentment de la sigla que doni suport. A veure si d'una vegada per totes aquells que volen la nació catalana lliure entenen que l'enemic és Espanya i durant la campanya electoral no encenen les fogueres els uns contra els altres, així com aquell que surti perjudicat a les urnes no culpi les altres forces independentistes. Espanya és Wert,  és Duran, és Chacon, és Montilla, no sé si hi ha lloc a rivalitats i animadversions nostrades, ni per a dogmes, ni per a estratègies meravelloses; 

*Semàfor groc, hi ha una vaga general convocada per al 14 de novembre.Ara bé, la classe obrera també ha de reflexionar quant a la concepció de treball i el culte al jo. Ens hem espanyolitzat tant que laboralment hem perdut molta pistonada. el culte al jo també ha influït. Hem de ser independents, però hem de tenir un model laboral molt diferent, on torni a estar la motivació a primera filera;
 
*Semàfor roig, per a Pere Navarro, no sé si és possible ser un líder més incompetent i venut; semàfor infraroig, per a Duran, Chacon i Montilla, si en governa la farina, és allò de botiflers i renegats de tot el món uniu-vos.

No hay comentarios: