miércoles, 19 de diciembre de 2012

800.000 torrons ven el Gremi de Pastisseria (2012)

El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu vendre 800.000 torrons.Directori Gremi Pastisseria Barcelona Nadal Catalunya Joan Turull

El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu vendre aquest Nadal 800.000 torrons artesanals en tot Catalunya, mig milió d'ells a la província de Barcelona, igualant-se així les vendes de l'any passat.

Segons ha informat el gremi en una nota de premsa, els preus també es mantindran entorn als 30 i 40 euros el quilo i la previsió és que cada família gasti entre 35 i 50 euros en el tradicional dolç nadalenc.

Tot i que la gent consumeix, sobretot, varietats clàssiques de torrons, com el de crema cremada, els trufats de coco o els de xixona, cada vegada hi ha més demanda de nous dissenys, com els torrons artesanals de xocolata blanca amb xixona i pinyons i els de farigola i llimona.

"En qüestió d'innovació, cada pastisser deixa córrer la seva imaginació", ha assegurat el president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, Joan Turull.

La venda de torrons artesans es concentren sobretot entre el 20 i el 25 de desembre, si bé la temporada s'allarga des de principis de desembre fins al dia 7 de gener.

No hay comentarios: