lunes, 10 de diciembre de 2012

Cau un avió a Mèxic:no hi ha supervivents.


Els set ocupants de l'avió en què viatjava la cantant mexicana estatunidenca Jenni Rivera van morir aquest diumenge després que l'aparell s'accidentés a l'altura de la ciutat de Toluca, segons han informat les autoritats locals."La informació que tenim és que no hi ha cap supervivent", ha dit el director general d'Aeronàutica Civil, Alejandro Argudín, en una roda de premsa celebrada a la capital mexicana, d'acord amb el diari 'Milenio'.

A l'avió, un Learjet, hi viatjaven, a més de Rivera, el representant, Arturo Rivera; el maquillador, Jacob Llenares; el seu advocat, Mario Macías; els dos pilots --Miguel Pérez i Alejandro Torres--; i una setena persona identificada com a Gerardo N.

La Secretaria de Comunicacions i Transports ha indicat que el Learjet va desaparèixer del radar quan es trobava a 100 quilòmetres de la ciutat de Monterrey, capital de l'estat de Nuevo León (nord-est), després que s'enlairés a les 3.15 hores de diumenge (10.15 hores a Espanya).

Rivera i el seu equip es dirigien a la ciutat de Toluca, ubicada al centre del país, després d'oferir un multitudinari concert dissabte a la nit a Monterrey. "Em sento beneïda en aquest moment, Déu sempre em dóna més i més coses bones", va dir en la roda de premsa posterior.

Després de 12 hores de recerca, el personal de Protecció Civil ha trobat l'avió a la serra de Toluca. "La informació que tenim és que està totalment fragmentat, estem iniciant el protocol de recol·lecció de les peces", ha dit Argudín.

Rivera, coneguda popularment com 'La Diva de la Banda' perquè sempre cantava acompanyada d'un grup de mariachis, va néixer a Long Beach, Califòrnia, als Estats Units, fa 43 anys en una família d'immigrants mexicans.

Segons la informació proporcionada pel seu lloc web, la cantant va vendre al voltant de 15 milions de discos al llarg de la seva carrera, va rebre nombrosos premis i va ser nominada als premis Grammy diverses vegades.



No hay comentarios: