domingo, 2 de diciembre de 2012

Bryan Ferry publica "The jazz age" 2012

-A l'estil de la dècada de 1920-

Bryan Ferry publica 'The jazz age', un recorregut diferent per la seva carrera

Bryan Ferry celebra els seus 40 anys en el món de la música amb la publicació de 'The jazz age', un recorregut per moltes de les seves composicions, que en aquesta ocasió han estat interpretades per The Bryan Ferry Orchestra al més pur estil de la dècada de 1920.

Es tracta de 13 versions instrumentals que han estat seleccionades entre els clàssics de la seva carrera en solitari, així com cançons de l'època en la qual va liderar la mítica banda Roxy Music.
 
Aquestes cançons han estat gravades amb el llenguatge sofisticat i elegant del jazz de la segona dècada del segle XX, fortament influenciat per aquest so tan característic de Nova Orleans que van encarnar artistes com Louis Armstrong, Artie Shaw o Bix Beiderbecke.

 "Vaig començar el meu viatge musical escoltant una mica de jazz, sobretot instrumental, i de diverses èpoques. Fa poc, em vaig sentir atret per tornar a les arrels, a la música estranya i meravellosa de la dècada de 1920", assenyala Bryan Ferry.

Aquest nou projecte ha estat co-produït pel mateix Ferry al costat de Rhett Davies i hi participen alguns músics de jazz que ja van treballar a l'anterior projecte inspirat en la música dels anys 30, 'As Time Goes By' (1999), entre els quals hi ha l'arranjador i director musical Colin Good.

No hay comentarios: