martes, 10 de junio de 2014

La Segona Transició passa per un escenari de Ruptura...?

Pujol ha defensat, en una entrevista per a Catalunya Ràdio, que la Generalitat va actuar amb "candidesa" durant la Transició i que, una vegada restaurada la democràcia a Espanya, els catalans han sofert "un engany d'un munt d'anys".

*Segons aquesta tesi de l'exlíder de CiU, el Govern autonòmic ha de participar ara en una "segona transició", tot i que ha insistit que, segons ell, "ara com ara la tercera via no hi és".
Sense terme mig
*L'expresident autonòmic ha abundat en la seva opinió que "a CiU, ara, no se li pot exigir aquella actitud de xec en blanc de l'època de la Transició".Per activa i per passiva ha reiterat que l'anomenada "tercera via" té "mala marca" a Catalunya, com a conseqüència de la "càrrega" de l'"engany" que, segons Pujol, ha perpetrat el conjunt d'Espanya cap a aquesta Comunitat Autonóma.

*Dita la qual cosa l'expresident de la Generalitat ha valorat la renúncia plantejada pel líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, apuntant que, tal vegada, el democristià se senti "una mica incomprès i decebut", però ha sentenciat que "no existeix" terme mig entre independència i statu quo.

No hay comentarios: