domingo, 27 de mayo de 2012

En Pep Guardiola,una allargada ombra (2012)

Triomfal l'entrenador del Barça en Pep Guardiola  als Països Catalans en l'àmbit esportiu.Consoci de la catalaníssima entitat Òmnium Cultural amb els seus tres fills,a més d'un llegat futbolístic amb el Barça de sempre,el d'en Johan Cruif,,hores d'ara i a escala europea un un compromès amb la Llengua Catalana,amb la Cultura de Catalunya i amb la nació Països Catalans.

Vaig veure al carrer sitgetà nois i noies que no van poder contenir les seves llàgrimes perquè el seu ídol se'n va a fer un Anys Sabàtic amb la seva família a Nova York,cosa que en va emocionar al públic en general.L'admiració que ha causat arreu de la Vila de Sitges,és proporcional -en l'esportiu- a nivell dels Països Catalans.

L'entorn sitgetà ha estat un exemple d'admiració i de respecte vers el millor Entrenador del Barça de la història,tot i destacant que el Barça és quelcom més que un Club,un exemple en tot els aspectes cívics i culturals catalans,com a persona i com a professional del Futbol.Sitges celebra no només el Personatge sinó també l'Equip de futbol,l'any 2012 la "Glòria dels Països Catalans",un equip en què les individualitats no hi consten,sinó el minuciós  treball en equip i col.lectiu a l'uníson.Tot un exemple per als catalans d'arreu del món...!

Als Països Catalans,en Pep Guardiola -l'entrtenador -la persona-el català compromès-s'ha convertit amb els 14 títols,molt més que irrepetible,únic i il.lusionant i a sobre amb un 5-0 i un 2-6 al Camp Santiago Bernabeu,en podrièm comptar dos títols més.

La Memòria Històrica d'en Pep Guardiola hi persistirà sempre a les escoles,als carrers,als camps de futbol i als llibres i a la pemsa futbolística.D'ací el títol:"En Pep Guardiola,una allargada ombra,no només als Països Catalans sinó arreu d'Europa.Visca el Barça!.

Froilan Franco,àlies El Mestre.Sitges









1 comentario:

Froilan Franco dijo...

Divendres de manera triomfal va acabar-se l'etapa de Pep Guardiola al Barça. No podem escriure res sobre ell que no s'hagi escrit abans. L'admiració que ha causat en l'àmbit esportiu a nivell mundial és grandíssima.
Tot un Han estat 14 títols, irrepetible.