lunes, 2 de julio de 2012

Focs al País Valencià (2012)

-Més de 1.800 efectius terrestres-


50 mitjans aeris contra els focs a València.Coordinació Governació MésVillar

Més de 50 mitjans aeris s'incorporaran de manera escalonada al llarg del matí d'aquest dilluns per treballar en l'extinció dels focs de Cortés de Pallás i d'Andilla, als quals se sumaran més de 1.800 efectius terrestres.

Segons han informat fonts del centre de Coordinació d'Emergències, a les 6.30 hores un helicòpter de coordinació ha sobrevolat el perímetre de cada incendi per reconèixer la situació. A més, el conseller de Governació, Serafín Castellano, visita la parada de Comandament Avançat cap a les 11.30 hores de Villar de l'Arquebisbe per informar de la situació. Alhora, aquest dilluns visiten les zones afectades el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig.

El sector de la Serra de Martés, que es troba entre 8-10 quilòmetres de la Central Nuclear de Cofrents, està des de diumenge sense flames, per la qual cosa no hi ha cap perill per a aquesta infraestructura. A més, les brigades i les UME refresquen la zona, segons la mateixa font.

No hay comentarios: