miércoles, 1 de agosto de 2012

Cantàbria censura la "Irresponsabilitat i l'engany"

-CPFF-


Cantàbria censura la "irresponsabilitat" de Catalunya i l'"engany" d'Andalusia


El president de Cantàbria, Ignacio Diego, ha comparat la "responsabilitat" d'aquesta comunitat autònoma amb la "irresponsabilitat" de Catalunya i l'actitud del Govern andalús, que al seu judici ha "enganyat" als ciutadans.

Diego ha respost així aquest dimecres a preguntes dels periodistes sobre el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) de dimarts i en què es va aprovar, --amb el vot en contra d'Astúries i Canàries, l'absència de Catalunya i l'abandonament d'Andalusia--, un objectiu de deute sobre el PIB nacional per al conjunt de les comunitats del 15,1% en 2012 i del 16% el 2013.

Segons l'opinió del president càntabre, el fet que Catalunya no assistís suposa un "exercici d'irresponsabilitat", cosa que "sempre" té "conseqüències dolentes" a causa del missatge que "es dóna a l'exterior".

Després d'assenyalar que els qui han causat un "enorme dèficit" en els comptes catalans són precisament els gestors catalans, Diego ha recalcat que "ells són els responsables" i "els culpables", per la qual cosa "ara han d'assumir les conseqüències, com qualsevol altra comunitat autònoma".

"Ja està bé de pretendre més asimetries de les quals ja al llarg de tota la història de la democràcia, i abans fins i tot, s'ha tingut en benefici dels catalans", ha sentenciat Diego.



No hay comentarios: