miércoles, 22 de agosto de 2012

El nou Superheroi britànic l'any 2012

-En salvar a dos joves-


El príncep Guillem es converteix en el nou superheroi britànic

Tan sols van fer falta 38 segons perquè el príncep Guillem d'Anglaterra arribés fins als dos joves que estaven a punt d'ofegar-se a les costes de Gal·les. Una acció que ha augmentat més si és possible el fervor desmesurat que els anglesos senten pel seu príncep.

Segons informa el canal britànic BBC News, divendres passat dos joves de 13 i 16 anys van haver de ser rescatades després de caure a l'aigua a les costes d'Anglesey (Gal·les).

Tot va començar, quan diversos surfistes de la zona van veure els cossos de dues persones i van alertar de seguida a les autoritats per demanar un rescat. El que no es podien imaginar era qui acudiria en la seva ajuda... Ni més ni menys que el mateix príncep Guillem d'Anglaterra!

El Príncep es trobava de guàrdia aquell dia a la Royal Air Force (RAF) -organisme al qual pertany des del 2010-, i després de rebre l'avís d'emergència va acudir veloçment a la zona traslladat en un helicòpter.

Les autoritats ja han qualificat aquesta acció com "una de les operacions més ràpides de la història de la RAF", ja que el príncep Guillem va arribar en tan sols 38 segons a la zona on es trobaven les adolescents i les va rescatar sense problemes.

Després d'aquesta heroica actuació, el fervor pel príncep s'ha disparat al Regne Unit, i si abans ja aixecava passions, ara s'ha convertit en el gran ídol britànic amb el qual les jovenetes de tot el país somien trobar-se alguna vegada.



No hay comentarios: