miércoles, 22 de agosto de 2012

Catalunya se situa com a principal destí el juliol.

-Fins al juliol-

Catalunya lidera l'arribada de turistes estrangers.Catalunya és la comunitat autònoma que més turistes estrangers ha rebut en els set primers mesos de l'any, segons l'Enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) difosa aquest dimecres pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

Segons aquest balanç, Catalunya amb un augment de l'11,5%, ha captat el major percentatge de visitants estrangers, un 25,6% del total de les arribades fins a juliol, el que s'ha traduït en 8,4 milions de turistes rebuts.

En els set primers mesos de l'any, Espanya ha rebut un total de 32,8 milions de turistes internacionals, fet que suposa un 3,3% més respecte al mateix període de 2011.

Mentre que només el juliol van visitar Espanya 7,7 milions de turistes internacionals, fet que suposa un 4,4% més que en el mateix mes de 2011, i acumula així tres mesos a l'alça després de caure l'abril un 1,7%, mes en el qual va retornar a nivells del 2009.

El Departament dirigit per José Manuel Soria ha destacat que els principals mercats emissors són el Regne Unit, Alemanya i França, tot i que la pujada més forta en aquests set primers mesos de l'any ha correspost al mercat estatunidenc.
Catalunya també se situa com a principal destí el juliol, amb un augment del 9% en l'arribada de turistes, superant els dos milions de visitants, el 26,3% del total de les arribades, gràcies a la contribució dels turistes britànics, francesos i alemanys.

Per la seva banda, Balears es va posicionar en el setè mes de l'any com segon destí nacional, amb un augment del 2,6% en l'arribada de turistes, acaparant el 25,7% del total d'arribades internacionals.

Per contra, Andalusia acumula set mesos consecutius de caigudes al recular el juliol un 2,1%, fonamentalment per la menor afluència de turistes britànics, el seu primer mercat emissor.


No hay comentarios: