jueves, 2 de agosto de 2012

El País Valencià,l'Aragó i les Illes Balears i Pitiüses

-Plena ofensiva genocida contra la llengua catalana-


Concretament per part dels governs autònoms como ara el País Valencià, l'Aragó i les Illes Balears i Pitiüses.N’hi ha una permanent campanya per obstaculitzar amb tots els mitjans la “Normalització Social del Català als Països Catalans”.Dia rere dia se'ns avança un Episodi més de tot “El procés que estan tirant endavant per recloure i trossejar el català dels Països Catalans”.En l’actualitat serà a l’Illa de Menorca amb el nom de ciutat de Maó;el Govern municipal va passar una Circular als Funcionaris fent-ne el següent avís: “Han de fer servir,a partir d’ara,el doble nom de Maó-Mahón”

A les illes Balears i Pitiüses mai no hi hagut l'animadversió contra la Llengua catalana i la seva unitat.Els espanyolistes mai no han trobat el camí adobat com a algunes Comarques del País Valencià i algunes poblacions de la Franja de Ponent,on la dèria anticatalana ha fet triomfar els ideals contraris a la catalanitat dels Països Catalans.

Es va rebatejar la ciutat de Maó amb el forani nom de Mahón, exactament igual com van voler dividir el Sistema Educatiu en dues Línies: una per a la llengua del territori i l'altra per a la llengua de l'Estat espanyol,és a dir, una llengua forastera i aliena a la terra. Ara bé, aquest procés va sortir malament als “Liquidadors Culturals i Lingüístics”. Una gran majoria de la població menorquina sempre va optar per la llangua del territori,la llengua catalana. És a dir, fins i tot la immensa majoria de votants dels conservadors dretans han decidit que els seus al•lots i les seves al•lotes aprenguin la llengua catalana i amb dignitat a l'escola pública i privada concertada.

El Govern de les Illes Balears i Pitiüses,va expulsar fins i tot l'Alcalde de Manacor,militant del partit espanyolista, per negar-se justament a acceptar “Aquesta Línia Anticultural i Anticientífica,i Anticatalana, que porta a terme el Govern Regional.És a dir,que no cal demanar fermesa als ciutadans, ja n’hi ha!. I,seguríssim que novament n’hi haurà resposta clara i contundent a un altre atac directe a la Llengua catalana per part d'un partit polític “Que no s'atura en la seva tasca d'arraconament de la Llengua catalana,pròpia dels Països Catalans”.

No hay comentarios: