sábado, 4 de agosto de 2012

La Hisenda pròpia,pactada amb els Contribuents

- (ERC) aposta perquè el Govern "pacti amb els contribuents" la Hisenda pròpia-


El portaveu d'ERC-RCat-Catalunya Sí al Congrés, Alfred Bosch, ha apostat aquest dissabte perquè el Govern "pacti amb els contribuents" per arribar a la hisenda catalana pròpia.

Bosch ha assegurat que l'Estat no és l'únic al qual Catalunya pot demanar liquiditat: "El nostre banc són els nostres contribuents, i és amb ells amb els qui ha de pactar el Govern per anar cap a la hisenda pròpia", ha indicat.

En un comunicat, ha fet una crida a l'"emancipació" per constituir institucions financeres solvents, i ha assegurat que les relacions bilaterals entre Catalunya i Espanya han d'acabar-se si l'Estat no compleix.

El líder republicà ha valorat la roda de premsa de divendres del president del Govern, Mariano Rajoy, per fer balanç dels seus set mesos de govern, comparant-la amb la crema de Roma per part de Neró.

Sobre la resposta de Rajoy demanant-li al president de la Generalitat, Artur Mas, que si vol més diners, recapti més, ha dit: "Roma es queda, l'emperador no sap ni tocar l'arpa, l'imperi s'enfonsa i la província s'empobreix, i l'única resposta que rebem és dir als recaptadors que encara siguin més durs amb el poble".



No hay comentarios: