domingo, 26 de agosto de 2012

L'Agència d'Ocupació d'Alemanya,ajuda Espanya

-L'AOA prepara una Conferència-


L'Agència d'Ocupació d'Alemanya ajudarà Espanya contra l'atur juvenil-.L'Oficina Federal d'Ocupació d'Alemanya prepara una conferència amb els representants d'aquests serveis d'Espanya i d'altres països perifèrics de la zona euro amb la finalitat d'ajudar-los a lluitar contra l'atur juvenil.

Segons publica la revista 'Der Spiegel', l'agència alemanya amb seu a Nuremberg farà una conferència a finals del pròxim mes de gener amb l'objectiu de donar suport als països europeus en crisis amb elevades taxes d'atur entre els joves, com Espanya, Itàlia i Portugal.

El membre de la junta de l'oficina alemanya de feina, Raimund Becker, sosté que l'organisme ha constatat l'interès pel sistema dual de formació professional alemany per part de diversos països europeus, entre els quals en destaca Espanya, amb una taxa d'atur juvenil pròxima al 50%.

"En la Conferència potser puguem establir les bases per a una major col·laboració mitjançant acords de cooperació", ha confiat Becker, qui ha apuntat a majors oportunitats de formació professional a Alemanya per a joves estrangers.



No hay comentarios: