jueves, 30 de agosto de 2012

Princep d'Astúries per a Xavi i Casilles,conjuntament.

-Guardó-

Xavi i Casillas opten al Príncep d'Astúries amb una candidatura conjunta

Els futbolistes de la selecció espanyola Xavi Hernández i Iker Casillas conformen una candidatura conjunta per al Premi Príncep d'Astúries dels Esports, que es lliurarà el pròxim 5 de setembre a Oviedo, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a la Fundació Príncep d'Astúries.

La selecció espanyola de futbol ja ha estat premiada amb el Príncep d'Astúries després de conquistar el Mundial fa dos anys, però la seva contínua trajectòria d'èxits, prolongada aquest mateix estiu amb l'Eurocopa d'Ucraïna i Polònia, ha unit als seus dos estendards, el porter del Reial Madrid i el centrecampista del FC Barcelona, en una cridanera candidatura conjunta.

El mateix FC Barcelona i la Fundació Reial Madrid també figuren a la llista de candidats, completada a nivell espanyol amb el triatleta Javier Gómez Noya --plata olímpica a Londres-- i l'atleta Ricardo Abad, que va batre el rècord mundial de maratons consecutius a l'arribar a les 366.

Pel que fa a esportistes estrangers, figuren els jugadors de bàsquet Yao Ming i Dirk Nowitzki, el surfista Robert Slater, les esquiadores Anja Paerson i Tina Maze, el regatista Robert Scheidt, l'atleta Tegla Chepkite Loroupe, l'alpinista Reinhold Messner i la selecció femenina noruega d'handbol.

També opta al Príncep d'Astúries el president del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge, i el Comitè Paralímico Internacional, així com diverses competicions de renom entre les quals s'inclouen el Sis Nacions de rugbi, la Marató de Nova York i la Ryder Cup, i dues agrupacions, el Real Grup de Cultura Covadonga i el Single Leg Amputee Sports Club.



No hay comentarios: