domingo, 30 de septiembre de 2012

Presó per a un jove per agressió a una companya

-Companys a la Universitat-


Presó per a un jove per agredir una companya de classe amb un martell.Tots dos es coneixien de la universitat, on eren companys de classe

Un jove de 24 anys ha ingressat a la presó sense fiança com a presumpte autor d'un intent d'assassinat a una companya de classe, a la qual hauria agredit amb un martell, a Esparreguera (Barcelona).

Segons han informat aquest dissabte els Mossos d'Esquadra en un comunicat, el detingut, Gabriel N.S., argentí i veí de Barcelona, va agredir la noia de 20 anys, que va haver de ser ingressada a l'Hospital de Bellvitge amb contusions al cap i les extremitats.

Els fets van passar el 18 de setembre a les 07.00 hores, quan l'agressor va assaltar la noia amb el martell al replà de casa seva quan ella sortia cap a la universitat a la qual tots dos estudiaven.

L'agressor, que anava tapat amb una caputxa i portava roba fosca per no ser identificat, havia tirat unes claus a terra perquè la víctima es parés a recollir-les i poder assaltar-la.Després de l'agressió, el noi va fugir i la víctima va ser trobada ferida greu per la seva mare, que va avisar els Mossos. Aquests van detenir el presumpte autor el dia 26, després d'una investigació i d'escoltar la declaració de la víctima i de persones del seu entorn, amics i familiars.En el registre de la casa del jove, la policia va trobar la roba i eines utilitzades el dia dels fets.

No hay comentarios: