lunes, 8 de octubre de 2012

El Nou Camp Estelat (2012)

-Mosaic amb la Bandera Catalana-

García-Margallo: El Camp Nou va donar una mala imatge d'Espanya

El ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació, José Manuel García-Margallo, ha considerat aquest dilluns que el que va passar diumenge al Camp Nou, on es va mostrar una bandera catalana gegant i hi va haver crits a favor de la independència de Catalunya, "perjudica" la 'marca Espanya' i ofereix una "mala imatge" del nostre país.

En declaracions a la premsa després d'inaugurar un seminari sobre la 'marca Espanya', el ministre ha dit no tenir "el menor dubte que perjudica" el nostre país el que va passar durant el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid.

"Em sembla una imatge dolenta", ha afegit el ministre, criticant que el país hagi donat "una imatge de divisió interna en un moment de convulsió com el que estem vivint, en un moment en què tots els països del món estan competint per uns capitals escassos" i que s'hagi donat "una imatge de desunió en comptes d'una imatge d'esforç compartit".

Per a García-Margallo, "el gran èxit d'Espanya a la Transició va ser que va oferir una imatge de país unit, d'esforç comú, d'un futur compartit. Així doncs, els fets de diumenge són "exactament el contrari", ha dit.

No hay comentarios: