sábado, 8 de diciembre de 2012

Any 2004,III Congrés Internacional del Català "ja".

En Ferran Mascarell planteja una "nova ofensiva" per la llengua catalana al costat del pacte fisca.
 El conseller es mostra favorable a la supressió del ministeri de Cultura sempre que els recursos dedicats a la cultura "no desapareguin"
Ferran Mascarell / ACN 
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha plantejat una "nova ofensiva" per la llengua catalana al costat del debat del pacte fiscal que posi sobre la taula un "pacte simbòlic" en paral·lel al debat sobre la situació econòmica.
Per aconseguir-ho, Mascarell ha fixat una quinzena d'agendes concretes que passen a nivell d'Estat, europeu i internacional, que es desenvoluparan a partir del 2012 amb l'objectiu d'orientar-ho cap al tercer congrés internacional sobre la llengua catalana, l'any 2014.

 Mascarell s'ha mostrat partidari de suprimir el ministeri de Cultura sempre que els recursos dedicats a la cultura "es reparteixin correctament" i "no desapareguin".

Si a l'hora del Reciclatge dels Mestres,ens separaven olímpicament ,els castelans en una Aula i els catalans en una altra, i així durant dos anys i cap català va dir res.Arribat d'Euskadi,vaig estar dos cursos a l'aula de castellans i no ens deixaven fer el català a l'aula dels catalans.Rigorosament històric.

El millor que pot fer -durant aquesta guerra- és proclamar l'any 2013,el III Congrés Internacional de la Llengua Catalana que serà,Sr Ferran mascarell el millor per als Països Catalans.Gràcies.

No hay comentarios: