miércoles, 5 de diciembre de 2012

Banc de València adjudicat a CaixaBank (2012)

-Després de la seva adjudicació a CaixaBank-

Moody's estudia millorar l''avaluació' de Banc de València.L'agència de qualificació creditícia Moody's ha col·locat la nota de solvència a llarg i curt termini de Banc de València en revisió per a una possible pujada, actualment situada en 'Caa1/Not-Primi', com a conseqüència de l'adquisició recent de l'entitat per CaixaBank, els 'ràtings' de la qual no es veuran afectats.

   L'agència assenyala que aquesta possibilitat de millorar l''avaluació' de l'entitat valenciana s'explica per la integració de Banc de València en una institució més gran i amb una fortalesa financera significativament major.
   A més, Moody's subratlla que el procés d'integració de Banc de València a CaixaBank es portarà a terme amb el suport d'un important paquet d'ajudes públiques, el que incrementarà substancialment la capacitat d'absorbir riscos i l'adequació de capital de Banc de València.

  D'aquesta manera, Moody's secunda la decisió anunciada aquest dilluns per Fitch, que també va situar la seva avaluació en 'BB-/B' de les emissions a llarg i curt termini de Banc de València en "vigilància positiva".

   El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) va adjudicar la setmana passada Banc de València a CaixaBank per un euro, després d'un desemborsament per part de l'organisme dependent del Banc d'Espanya de 4.500 milions d'euros en un augment de capital.

No hay comentarios: