miércoles, 11 de septiembre de 2013

L'Ensenyament català a Catalunya

S' acaba de publicar arreu el nombre d'alumnes i el nombre de mestres i professors de l'Escola pública de Catalunya.
*El resultat és força esfereïdor:mentre que els alumnes són més de 10.000,la Plantilla dels docents s'ha vista retallada en més de 4000 mestres i professors d'ença fa dos anys.

Conseqüència:iniciem el curs 2013-2014 amb aules col.lapsades.

*Si el dijous dia 5 de juliol de l'any 2012,l'exconseller d'ensenyament l'Ernest Maragall va criticar suàviter però fortiter al Parlament de Catalunya les retallades de l'actual Govern català en Ensenyament,es va oblidar del que ell mateix no va fer bé.,però que sí que va provocar l'actual desgavell-2013.

*La Generalitat de Catalunya s'ha vist obligada (sic i resic) a rebaixar brutalment el Sou dels mestres i professors a canvi de treballar moltes més hores,però amb més alumnes per Aula,fins itot per damunt del que marcava la mateixa Reforma Escolar socialista.

*Justa la fusta,el Sr Ernest Maragall té tota la raó en criticar tan perversa realitat,pedrò caldrà recrdar-li que ell mateix va defensar,impulsar i executar -en plena crisi econòmica- un desplegament de l'Aula Digital,que cap altre país ha fet,per tots els centres educatius catalans;és a dir.

*De fet,aquelles despeses ara pagarien el Sou de més de 5.000 mestres interins fets fora l'any 2012.És dir,van estirar més el braç que la màniga ?.Cal preguntar,doncs,,si malbaratar així els nostres impostos no ha estat un delicte?

*A Islàndia van processar i condemnar un ministre,Geir Haarde, per negligència econòmica.Què injust que resulta aquest món entre uns polítics que no paguen pels errors i un poble que sí que que els paga sou,errors i regals quan deixen el càrrec.

No hay comentarios: