sábado, 9 de noviembre de 2013

Raimon cantarà a Espriu a l'Auditori el dia 9 XI 2013

Raimon rendirà un homenatge especial a Salvador Espriu en un recital a l'Auditori de Barcelona aquest dissabte,dia 9 de novembre, que tindrà una Selecció de 22 poemes d'Espriu -musicats pel cantautor valencià-, que no descarta portar algun tema inèdit.

*Emmarcat en la celebració de l'Any Espriu, el recital tindrà una primera part basada en una antologia dels temes propis de Raimon, i serà a la segona part on el cantautor portarà a escena els poemes musicats.

*Les cançons del disc 'Cançons de la roda del temps' seran el nucli del concert de Raimon, que aquest any s'havia pres un any de reflexió, que ha decidit saltar-se per homenatjar a Espriu.

*El cantautor de Xàtiva ha explicat que encara no sap com acabarà el concert, i ha manifestat fa poc que dubta de si finalitzar d'una forma èpica o "més espriuana" amb 'He mirat aquesta terra'.

*Raimon ha passejat els poemes del poeta de Santa Coloma de Farners pel món, i s'ha convertit en el seu principal representant amb la voluntat d'apropar-lo al públic.

*El 1963, va posar música al poema 'Cançó del capvespre', en un gest que es va convertir en el germen del LP 'Cançons de la roda del temps', publicat el 1966 per musicar la secció central del llibre 'El caminant i el mur'.

No hay comentarios: