sábado, 7 de diciembre de 2013

Plaça dedicada al creador de la Bandera Independentista a Barcelona.

La inauguració de l'espai públic comptarà amb la presència de l'Alcalde de la ciutat de Barcelona, en Xavier Trias.
*L'any 2008, sota mandat del que era Alcalde Sr Hereu, l'Ajuntament ja va fer un primr pas perquè la Capital de Catalunya:Barcelona,honorés el creador de la bandera Independentista, en Vicenç-Albert Ballester Camps, que a principis del segle XX signava els seus escrits sota un Pseudònim que significava "Visca la independència de Catalunya i mori Espanya".
*La Plaça a Vicenç-Albert Ballester Camps, creador de la Bandera Independentista,àlies l'Etelada,al gener 2014 té una plaça dedicada a Barcelona.El proper 18 de gener, a partir de les 13:00 hores, Barcelona comptarà oficialment amb un espai públic dedicat al creador de la bandera independentista.
*Aquesta decisió votada pels nacionalistes catalans,es va aprovar el passat 4 de juliol de l'any 2013 i aquest dissabte s'ha conegut la data de la inauguració de la plaça que portarà el nom del creador en Vicenç Albert Ballester Camps.
*El Ple Municipal del Districte de Ciutat Vella,és el que va aprovar assignar una Plaça al creador de la Bandera Independentista,àlies l'Estelada i el va fer amb els vots sempre a favor de CiU, ICV-EUiA i ERC i l'Oposició del PSC i el PP.
*Ara bé,no obstant això, el primer pas per a honorar en Vicenç-Albert Ballester Camps es va donar el 2008 -sota mandat de Jordi Hereu- i llavors sí va comptar amb el vot favorable del PSC, igual que va succeir també a la ciutat de Vic,província de Barcelona, també aquest any 2013i amb el Vist-i-plau dels socialistes catalans.

Signava amb un "mori Espanya"

*A la polèmica sorgida arran d'aquest fet, que suposa honorar una persona catalana, que va crear un "Símbol que divideix els catalans",hores d'ara cal sumar la -polèmica figura- que Ballester Camps va ser en vida.
*Nascut al segle XIX,l'any 1872 a Barcelona i mort el 1938 (segle XX)al Masnou (Barcelona), va ser un bon marí,també un Editor i polític antiespanyol que va destacar com a -Activista Independentista durant el segle XX.

No hay comentarios: