viernes, 7 de febrero de 2014

Iniciativa Benèfica de la Harley-Davidson amb el Papa.

La Harley-Davidson,en ocasió dels 110 anys de vida,va regalar una Moto al Papa Francesc d'Assís, valorada en 15.000 euros,motocicleta que se subhastarà aquest dijous a la ciutat de París

La casa de subhastes britànica Bonhams subhastarà aquest dijous la Harley-Davidson que la marca de motos va regalar al Papa Francesc d'Assís amb motiu del seu 110 aniversari.

L'acte tindrà lloc al Gran Palau de París, en el marc d'una exposició de 150 automòbils de les millors marques durant la 'Rétromobile Week'.

Els diners recaptats de la subhasta de la Harley-Davison seràn donats a la Càritas de la Ciutat de Roma per ajudar les persones sense llar i a totes aquelles que necessiten ajuda.

La moto ha estat donada pel Papa Francesc d'Assís que, segons recorda Bonhams, és famós per la seva preocupació pels pobres i la seva preferència pels mitjans de transport modestos.

La Harley-Davidson model Dyna Súper Glide i amb un valor estimat d'entre 12.000 i 15.000 euros, porta al dipòsit la firma del Papa Francesc d'Assís.

No hay comentarios: