jueves, 24 de abril de 2014

Les AMPA promouen la Formació rmpresarial a l'Escola Catalana

La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Escoles Lliures de Catalunya (FAPEL) ha signat un Conveni de col·laboració amb l'European Business Certificate Lisence (EBCL) per promoure el Certificat Europeu sobre formació en habilitats empresarials i d'afany emprenedor a les escoles catalanes.

*Segons han informat aquest dijous les entitats en un comunicat conjunt, l'objectiu és millorar la formació dels alumnes i que des dels mateixos Col·legis es pugui promoure aquest Ensenyament per a les famílies que hi estiguin interessades, ja que "la formació al llarg de la vida és necessària en l'actual i futur entorn econòmic i laboral".

*El programa es pot impartir en diverses llengües, i aquesta acreditació europea faculta la competència bàsica per actuar en un context econòmic i empresarial real, ja que permet entendre el funcionament d'una empresa, la cultura del canvi i col·laborar en la promoció personal de famílies i alumnes.

*La Fira d'Abril de Catalunya tindrà un 10% menys de Pressupost però participaran més entitats.Presenten el cartell de la primera Fira d'Abril de Catalunya -sense García Prieto- a la FECAC.

No hay comentarios: