lunes, 26 de mayo de 2014

La Majoria d'Edat de la Societat Catalana (2014)

La Jornada Europea a Catalunya ha consagrat el camí cap a la independència.Han estat els comicis de la Consulta, del Dret a decidir i per tant de la Majoria d'Edat de la Societat catalana,és a dir, de la catalanitat.

*El Peix al cove i al Pactisme, han quedat inhumats.Els resultats a Catalunya enlairant el procés que s'està vivint a Catalunya.Els ciutadans catalans,un cop més i novament han expressat a l’Estat espanyol allò que volen,és a dir, que volen decidir el seu futur amb total llibertat.

*Malgrat la criminalització del procés per part de l'Unionisme, la resposta de la ciutadania catalana ha estat aclaparadora-.La part de la societat catalana que vol romandre a l’Estat espanyol ha de tenir tot un respecte, ja que qui sembla no el té són els polítics que volen impedir que parli el poble català..Clar i català ha perdut pistonada el búnquer unionista als llocs més inesperats.

*La reacció de l'Unionisme va ser lamentable,ja que segueix encaparrat en culpar el President Artur Mas, i no s'adona que el procés el lidera la Societat Catalana en la seva majoria d’edat, dia sí dia també.El seu missatge és caduc.només mirant el desgast polític, per la qual cosa l'àmplia majoria de la societat l’ha donat l'esquena.

El degoteig de vots fort no ha anat a parar a l'unionisme ,sinó al sobiranisme,fet que demostra que ja no hi ha aturador.

*De l'argumentació convergent només no és vàlida el fer que ells aguanten de tot. No hi ha cap mena d'autocrítica sobre una manera de governar que ja està obsoleta.
Extraordinaris resultats de “Podem”,són com una mena d'aire fresc davant de tant aire contaminat que arriba des de Ponent.Clar i català el missatge de “Podem” n’és una prova que el Missatge Unionista no és unànime a l'Estat espanyol.
S'ha enfonsat l'unionisme ,aquesta és la notícia.

*La República va guanyar les grans ciutats: Tarragona, Barcelona i Girona; a les Terres de l'Ebre a totes les poblacions més grans: Tortosa, Amposta, la Ràpita, Ulldecona, la Sènia, Alcanar, Deltebre, Flix, Roquetes, El Perellló i l'Aldea. Els números canten, comptant sant Pere canta.

No hay comentarios: