viernes, 27 de julio de 2012

La Catalanitat és força dèbil en no tenir un Estat al darrere

-La catalanitat és força dèbil en no tenir un estat al darrere-

 El fet de ser espanyol, francès, britànic, alemany o italià té un rerafons ideològic molt fort, amb tota una poderosa Maniobra d'Estat... que l'avala. El fet de ser català és justament tot el contrari, fins i tot hi ha uns quants ciutadans que posen el dit a la llaga contra la catalanitat a la més mínima.L'autoodi existeix i de quina manera, s'enlaira contra les coses pròpies, fruit precisament d'aquesta debilitat sentimental-ideològica que suposa no ser un País Lliure i políticament independent.No es pot concebre de cap de les maneres que un partit polític,si, especialment,n'ha gaudit de molt poder històricament, estigui acusat d'haver-se aprofitat d'un dels "Emblemes de la Nació Catalana".

 Tota la militant Anticatalanitat l' aprofita al màxim per fer bandera de malbaratament econòmic per suposadament beneficiar la Cultura catalana.És a dir,que tots aquells que no volen "Que el català tingui una vida digna", barroerament aprofiten el desfalc ,per exemple del Palau per de nou qüestionar la promoció de la Llengua Catalana a Catalunya, com si el català i la cultura catalana fossin els culpables de la suposada acció política delictiva.

Els poderosos dirigents, que tants cops han volgut donar lliçons de seny a la resta de formacions polítiques, que han tret pit com a defensors de l'orde i de la legalitat, ara estan sota l'ull de l'huracà. La ciutadania catalana necessita moltes respostes, i cal netejar la Imatge de la Catalanitat, embrutada impunement per uns quants poderosos polítics i ciutadans adinerats.

Clar i català,és la llavor ideal per tornar a qüestionar el "Català a l'Escola", la "Promoció Lingüística i l'Autogovern Català.Per exemple,si hom va considerar la presència de la Cultura Catalana com a invitada a la Fira internacional del Llibre  ( 2007 a Frankfurt com un "guateque" on malbaratàvem els nostres recursos... si quan es crema l'Empordà o cau el Carmel tornen a difondre als quatre vents que "Preferim promoure el català" que netejar boscos o anivellar carrers... es dóna benzina de la bona a uns quants que sempre la tenen preparada contra la Catalanitat.
Si als Països Catalans el tapen tot, la "Catalanitat" tornarà a  rebre un altre cop sense mesura (sic i resic).

No hay comentarios: