domingo, 21 de octubre de 2012

Detingudes a Ontario (Canadà) vuit estudiants.

-Canadà-


Detingudes a Ontario vuit estudiants d'institut per assetjar a Internet una companya de classe-.Vuit estudiants d'un institut d'educació secundària de la població de London (Ontario, Canadà) han estat arrestades per la seva implicació en un cas de persecució escolar i persecució a Internet d'una companya del centre educatiu, segons ha informat la cadena de televisió CBC.

El cap de la Policia de Londres, l'inspector Dennis Riverst, ha explicat que les vuit joves van ser arrestades dijous després que una investigació revelés que la víctima havia patit persecució escolar i a la xarxa de xarxes.

La Policia ha explicat que la informació que ha permès obrir la investigació procedia de diverses persones que van denunciar els fets a comissaria i de les dades aportades per un portal digital anomenat 'South Cares', enquadrat en una xarxa de pàgines de centres de secundària de la zona sud de London.


Bill Tucker, el director d'Educació del districte de Thames Valley, al qual pertany aquesta zona, ha recordat que 70.000 residents van signar en 2012 un escrit per posar final a la persecució escolar.


La detenció de les vuit estudiants arriba dies després de la polèmica i la indignació generada per la mort d'Amanda Todd, una nena de quinze anys que es va treure la vida després de denunciar en un vídeo difós a Internet la persecució que patia des de feia mesos per haver enviat una foto dels seus pits a un assetjador.




No hay comentarios: