domingo, 11 de noviembre de 2012

Jornades històriques arreu dels Països Catalans.

-Joioses festes per la Independència...!!-


Van ser unes Jornades històriques, atès que eren com un somni poder organitzar uns actes d'aquestes característiques en uns pobles fins i tot menuts de Catalunya. Que no les organitzin com uns simples “Míting Electoral”, sinó amb la manera habitual de reforçament de la catalanitat  de donar la paraula a totes les famílies independentistes, un habitual segell de l’Independentisme.

*Hi van participar uns centenars de perones joves, que van ocupar totes i cadascuna les cadires que havíem preparat. No hi ha possible trampa de xifres, era fàcil de comptar!!!

*Amb tots hi havia una amistat des d'època adolescent. En Lluís és l'amic de tota una vida, l'Antoni un referent polític que ens va ajudar moltíssim en la millora de les infraestructures al poble durant els seus anys amb alta responsabilitat política, i Carles el veritable pare polític.Vam nodrir-ne dels ideals -l'independentisme extraparlamentari-, i van aconseguir que el nombre d'independentistes sigui superior a molts dels pobles del voltant.

*Van estar brillants en els seus parlaments, donant tota mena de dades financeres que demostren abastament la viabilitat de la Independència de Catalunya. Van fer esment de tots els temes que preocupen la població, des del pagament de les pensions en la futura República catalana al cobrament de les subvencions agrícoles de la Unió Europea.

*Tothom tenia ganes d'informar-se, de saber si els possibles pactes amb els Nacionalistes i els més radicals,en suposaria també donar Carta Blanca a les retallades en temes crucials com la sanitat o l'ensenyament public, tampoc no va mancar la pregunta típica sobre la necessitat que hi hagi tants polítics.

*Però que hi ha un 10% del Missatge dels polítics professionals que en provoquen massa fredor, ja que veuen la política com una cosa molt més sentimental ,més que l'estima al país. Per a la resta, van aprendre una mica dels seus parlaments.

Hom espera uns resultats extraordinaris per a una primera força al Parlament català, alhora que els resultats siguin ben bé positius, cosa que suposaria un èxit de l'independentisme en la seva globalitat.





No hay comentarios: