miércoles, 18 de septiembre de 2013

Una Escola comença el curs sense tots els mòduls a punt.

L'escola El Bosc de la Pabordia de Girona ha començat aquest dijous el nou curs escolar sense tots els mòduls prefabricats a punt, ja que dos dels barracons que haurien d'utilitzar-se com a aules addicionals encara s'estan preparant.

El director dels Serveis Territorials de la Conselleria d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, ha explicat que les classes han començat amb normalitat en aquest Col·legi, tot i que la instal·lació dels mòduls pendents s'allargarà durant el mes de setembre.

Bayot ha precisat que els dos barracons del centre que encara s'estan col·locant serviran per acollir les aules de psicomotricitat i d'altres matèries específiques.

També a Girona, el col·legi Pericot --que en els últims set anys ha estat instal·lat en mòduls prefabricats-- ha estrenat aquest dijous un nou edifici i ha començat el curs amb més de 300 alumnes i uns 20 mestres.

Bayot ha assegurat que encara s'ha d'acabar el gimnàs del nou emplaçament d'aquesta escola i ha explicat que quan l'espai esportiu estigui finalitzat es podrà utilitzar per part els ciutadans, més enllà de complir amb les necessitats acadèmiques.

No hay comentarios: