domingo, 20 de julio de 2014

L'ANC i Òmnium Cultural per un llistat de "Bons Catalans"

Amb el suport directe i indirecte de la Generalitat,les entitats presidides per Carme Forcadell i Muriel Casals pretenen "elaborar una base de dades de 2,5 milions de persones que afirmin que votaran 'sí' -en el referèndum secessionista- el 9 de novembre".El Govern de la Generalitat va projectar un "fitxer d'adhesions a propostes impulsades pel Govern de la Generalitat", que finalment va ser retirat per les crítiques de l'oposició.

*L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural mobilitzen la major quantitat de persones a favor de la secessió de Catalunya en el referèndum independentista que el President de la Generalitat, Artur Mas, promou per al proper 9 de novembre.

*La iniciativa inclou tipus d'accions -com una manifestació l'11 de setembre; el reclutament de 100.000 voluntaris; pretenen "elaborar una Base de Dades de 2,5 milions de persones que afirmin que votaran 'sí' el 9 de novembre".És a dir,allò que pretenen és crear “Un Cens d'Independentistes confesos per un Estat Català”.

*L'independentisme tracta de crear un -Registre de bons catalans-. Fa un any es van conèixer els plans del departament autonòmic de la Presidència per preparar un "fitxer d'adhesions a propostes impulsades pel Govern de la Generalitat" en el qual s'havien d'incloure "persones físiques i jurídiques" amb un objectiu molt semblat al de l'ANC i Òmnium Cultural: "Donar cobertura immediata a les propostes de participació de la ciutadania dutes a terme des del Govern de la Generalitat en el context social i polític actual".

No hay comentarios: